Főoldal megjelenítése Főoldal megjelenítése E-mail nekünk!


KULCSÁR MIHÁLY GYÖRGY

gyógypedagógus, logopédus

cégvezető

06-20/44-90-835

info@tanulasinehezsegek.hu

1969-ben kezdett el dolgozni képesítés nélküli pedagógusként. 1970-ben került a bicskei Kisegítő Iskolában, ahol enyhe fokban sérült értelmi fogyatékos gyerekeket tanított. 1974-ben dipolomázott a Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán értelmi fogyatékosok oktatása és logopédia szakon. Ettől kezdve először mellék- majd főállásban logopédusként dolgozott. 

Az 1980-as évek közepétől pedig utazó logopédusként a helyi óvodákban tevékenykedett. Logopédiai munkája fő irányvonalát a Kulcsár Mihályné által kidolgozott komplex mozgásterápia képviselte. Függetlenül a gyerekek beszédhibájának súlyossági fokától, mindenkivel ezt a terápiát végezte. Négy éves kortól vitte magával az óvodásokat és a foglalkozási idő 80%-ában csak mozgásterápiát végeztek. A fennmaradó időt a nagycsoportos korú gyerekek konkrét beszédhibáinak javítására fordította. A rendszeres és korán kezdett mozgásterápiának köszönhetően a következő évektől kezdve a nagycsoportba kerülő gyerekek között alig akadt beszédhibás.

Feleségével összefogva 1999-ben megalakították vállalkozásukat. Akkreditáltatták a Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására és a Techinikák a tanítással, tanulással kapcsolatos pszichés gátlások oldására című képzéseket és 60 órás tanfolyamokon oktatják pedagógusoknak.

Kulcsár Mihály jelenleg a Neuro-Logo-Ped  Kft ügyvezetője, a képzések szervezésével és ügyvitelével foglalkozik.

Bázis iskoláink
Szülők számára
OKTATÁSI NAPTÁR
Társoldalak
Könyvajánló
Könyvrendelés
Minősítő vizsga
Jelentkezés tanfolyamokra
Rólunk
Webáruház
Hírlevél feliratkozás

Tanulásinehézségek.hu - 2010