Jelentkezési- és fizetési szabályzat

Az elmúlt időszakban sajnos azt tapasztaltuk, hogy sokan jelentkeznek képzéseinkre, majd anélkül, hogy lemondanák a részt vételt, egyszerűen nem jönnek el a kiválasztott tanfolyamra. Így nagyon kellemetlen helyzetbe kerülünk azokkal szemben, akiknek a jelentkezését helyhiány miatt vissza kellett utasítanunk! Ezért és a pontosabb, megbízhatóbb adminisztráció miatt 2020. január 1-je után regisztrációs díjat kérünk. A résztvevő magánszemély jelentkezése csak akkor válik eredményessé, ha a hozzánk eljuttatott előzetes jelentkezési lap alapján a számára megküldött jelentkezési és fizetési adatlapot pontosan kitöltve-aláírva, hozzánk online vagy postai úton elküldi és ezzel egy időben igazolja, hogy átutalta számunkra a regisztrációs díjat. 

A képzési díjak alakulása

60 órás akkreditált képzés díja: 90 000 Ft

12 700 Ft - regisztrációs díj.
77 300 Ft - még fizetendő képzési díj.

30 órás akkreditált képzés díja: 50 000 Ft

6 350 Ft - regisztrációs díj.
43 650 Ft - még fizetendő képzési díj.

40 órás nem akkreditált képzés díja: 50 000 Ft

10 000 Ft - regisztrációs díj.
40 000 Ft - még fizetendő képzési díj.

30 órás nem akkreditált képzés díja: 40 000 Ft

10 000 Ft - regisztrációs díj.
30 000 Ft - még fizetendő képzési díj.

Lemondási feltételek

- ha a jelentkező meggondolta magát és nem szeretne részt venni a képzésen, akkor a jelentkezés napjától számított 14 napon belül írásban lemondhatja. Ebben az esetben a befizetett regisztrációs díjat teljes egészében visszautaljuk vagy az első regisztrációjától számított egy éven belül az általa kiválasztott következő tanfolyamon jóváírjuk.

- ha a jelentkezést követő 14. nap után, de a képzés megkezdésének napja előtt mondja le a részt vételi szándékát, akkor a regisztrációs díj 50 %-a adminisztrációs költség címen kerül elszámolásra. A fennmaradó 50%-ot 1 éven belül felhasználhatja egy általunk indított másik képzésre. Ha ezt a lehetőséget nem veszi igénybe, akkor a teljes összeg adminisztrációs díj címen kerül elszámolásra.

- ha a jelentkező nem jelzi időben, hogy nem vesz részt a képzésen, nem jelenik meg az első nap, akkor a befizetett regisztrációs díj nem kerül visszautalásra, hanem adminisztrációs költség címen kerül elszámolásra és nem követelhető vissza.